Plastové okná cenník

Plastové okná cenník

Prinášame vám najlepšie ceny pre štandardné rozmery plastových okien v Bratislave. Naša ponuka zahŕňa bezkonkurenčné ceny pre nový profil plastových okien Winbau Slim Line 70. Vďaka našim dlhoročným a pevným vzťahom s výrobcami sme schopní ponúknuť jedny z najlepších cien na slovenskom trhu.

plastove okna cennik
  • Vysoká kvalita: Profil Winbau Slim Line 70 ponúka vynikajúcu tepelnú a zvukovú izoláciu. Okrem toho, tento profil je navrhnutý tak, aby zabezpečil dlhú životnosť a minimálnu údržbu. Použitie kvalitných materiálov zaručuje, že naše okná sú odolné voči poveternostným vplyvom a poskytujú optimálnu ochranu vášho domova.
  • Elegantný dizajn: Slim Line 70 sa vyznačuje moderným a elegantným vzhľadom, ktorý sa hodí do každého interiéru. Naviac, jeho tenké línie umožňujú väčšiu plochu skla, čo znamená viac svetla vo vašom domove. Okná tak poskytujú nielen funkčnosť, ale aj estetický prínos pre váš priestor.
  • Bezkonkurenčné ceny: Vďaka našim dlhodobým vzťahom s výrobcami môžeme ponúknuť jedny z najlepších cien na trhu. Navyše, naša spolupráca s dodávateľmi nám umožňuje poskytovať výhodné zľavy a akcie, čo znamená, že môžete získať vysokokvalitné okná za dostupnú cenu. Spolupracujeme iba s renomovanými výrobcami, čo nám umožňuje garantovať kvalitu a spoľahlivosť našich produktov.

Plastové okná cenník – výhody plastových okien

Plastové okná sú obľúbenou voľbou pre mnoho domácností a firiem. Ich výhody zahŕňajú:

  • Energetická úspora: Plastové okná majú vynikajúce izolačné vlastnosti, ktoré pomáhajú znižovať náklady na vykurovanie a chladenie.
  • Jednoduchá údržba: Na rozdiel od drevených okien, plastové okná nevyžadujú pravidelné natieranie a sú odolné voči hnilobe a škodcom.
  • Dlhá životnosť: Plastové okná sú odolné a majú dlhú životnosť, čo z nich robí ekonomicky výhodnú investíciu.

Plastové okná cenník – navštívte nás

Navštívte náš showroom v Bratislave a presvedčte sa o kvalite našich produktov. Získajte cenovú ponuku na mieru a užite si výhody kvalitných plastových okien za bezkonkurenčné ceny. Taktiež vám radi poskytneme odborné poradenstvo a pomôžeme vybrať to najlepšie riešenie pre váš domov.

Výpredaj plastových okien

Copyright © 2024 WINBAU- All Rights Reserved

Otváracie hodiny:
Pondelok – Piatok 8 – 16

Telefón: 0911 800 003 Telefón: 0911 800 005 Telefón: 02/62414164
Email: info@win-bau.sk 

WINBAU-SERVIS spol. s r.o.
TECHNOPOL Bratislava
Kutlíkova 17
852 50 Bratislava